Lorenz Quinoa Chips Salt & Pepper
Pyszne chrupki Quinoa Chips to wyjątkowa i smaczna przekąska, której jednym z głównych składników jest komosa ryżowa. Quinoa Chips są wegetariańskie i produkowane z użyciem wysokiej jakości oleju słonecznikowego. Nowe chrupki nie zawierają wzmacniaczy smaku i są źródłem błonnika.


Średnia wartość odżywcza | 100 g |
---|---|
Wartość energetyczna kcal | 2190 kJ |
Wartość energetyczna kJ | 524 kcal |
Tłuszcz | 27 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,2 g |
Węglowodany | 57 g |
w tym cukry | 5,1 g |
Błonnik | 4,4 g |
Białko | 11 g |
Sól | 1,8 g |
Składniki i alergeny
Mąka kukurydziana (28 %), olej słonecznikowy (25 %), mąka z komosy ryżowej (17 %), mąka ryżowa, koncentrat białka grochu, cukier, sól, pieprz czarny, dekstroza, cebula w proszku, naturalny aromat, substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu.
Inne możliwe alergeny: mleko, gluten
produkt wegetariański
z olejem słonecznikowym
źródło błonnika
Niniejsza informacja odnosi się do aktualnej receptury produktu. Z uwagi na ciągłe doskonalenie naszych produktów może się zdarzyć, że w sklepach w tym samym czasie będą dostępne produkty zarówno z nowym, jak i dotychczasowym oznakowaniem. Wiążąca jest lista składników znajdująca się na opakowaniu danego produktu.