Lorenz Quinoa Chips Cucumber & Yoghurt

Pyszne chrupki Quinoa Chips to wyjątkowa i smaczna przekąska, której jednym z głównych składników jest komosa ryżowa. Quinoa Chips są wegetariańskie i produkowane z użyciem wysokiej jakości oleju słonecznikowego. Nowe chrupki nie zawierają wzmacniaczy smaku i są źródłem błonnika.

Średnia wartość odżywcza 100 g
Wartość energetyczna kcal 2189 kJ
Wartość energetyczna kJ 523 kcal
Tłuszcz 27 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 2,2 g
Węglowodany 57 g
w tym cukry 5,8 g
Błonnik 4,2 g
Białko 11 g
Sól 2,2 g
Składniki i alergeny

Mąka kukurydziana (27 %), olej słonecznikowy (25 %), mąka z komosy ryżowej (17 %), mąka ryżowa, koncentrat białka grochu, cukier, słodka serwatka w proszku (z mleka), sól, dekstroza, jogurt w proszku, natka pietruszki, cebula w proszku, czosnek w proszku, naturalny aromat (zawiera produkty mleczne), substancja spulchniająca: wodorowęglan sodu.

Inne możliwe alergeny: gluten
produkt wegetariański
z olejem słonecznikowym
źródło błonnika
Niniejsza informacja odnosi się do aktualnej receptury produktu. Z uwagi na ciągłe doskonalenie naszych produktów może się zdarzyć, że w sklepach w tym samym czasie będą dostępne produkty zarówno z nowym, jak i dotychczasowym oznakowaniem. Wiążąca jest lista składników znajdująca się na opakowaniu danego produktu.